Bedankjes en complimenten 


Recensie Emergis, GGZ organisatie te Kloetinge, 2017 van een client:  Dag Tamara, ik wil je heel erg bedanken voor je hulp, fijn dat je een stukje met mij mee bent gelopen op mijn pad. Ik heb er veel aan gehad. 

Recensie Emergis, GGZ organisatie te Kloetine, 2017 van een client: Lieve Tamara, bedankt voor je steun en dat ik het fijn vond en veel van je geleerd heb.

Recensie Emergis, GGZ organisatie te Kloetinge, 2017 team woonhuizen: Tamara, wat hebben we allemaal fijn met je samengewerkt!  Namens alle collega`s en cliënten willen we jou bedanken voor je inzet en alle goede zorgen. We wensen je veel succes, maar we gaan je wel missen hoor! Veel liefs, alle cliënten en collega`s van de woonhuizen.

Recensie Emergis, GGZ organisatie te Kloetinge, 2020 van een client op Medium Care: Tamara, ik weet niet veel over jou, wel weet ik dat je een krachtige vrouw bent. Jij bent iemand die de andere echt wil helpen, om wonden van mensen een beetje te stelpen. In de korte tijd dat ik je leerde kennen was het voor mij geen wennen, want je gaf mij een gevoel van vertrouwen een gevoel van veiligheid, en dat gevoel was ik al lang kwijt. Je bent een geweldige vrouw, en heel sterk. En daarom goed in je werk. Je blijft jezelf en zo breng je mij dichter naar mijzelf. Bedankt voor alles. 

Recensie Emergis, GGZ organisatie te Kloetinge, 2021 van het team  van Medium Care : Tamara, inmiddels alweer een  hele tijd werkzaam binnen de medium care en wat is dat fijn. Je bent betrokken, zowel bij cliënten als collega`s en heel benaderbaar. Je scherpe blik en kritische, onderzoekende houding zijn prettig en onmisbaar binnen het team. Jij hebt namelijk al meerdere keren laten zien dat je niet zomaar opgeeft of iets aanneemt in de behandeling van cliënten. Dat siert je. Je neemt je werk serieus, maar wel regelmatig met een aanstekelijke lach!